100
Rönesans Holding
Dünyanın önde gelen proje geliştirme ve inşaat grubu Rönesans, daha iyi bir gelecek inşa eder.
Türkiye, CIS ülkeleri ve Hollanda başta olmak üzere, Avrupa’dan Uzak Doğu ve Karayipler’e uzanan geniş bir coğrafyada; inşaat, gayrimenkul, sağlık, enerji ve petrokimya alanlarında ana müteahhit ve yatırımcı olarak faaliyet gösteriyoruz.
Websiteni
Seç
close
Ronesans.com a devam et
Anasayfa arrow Haberler arrow Rönesans Holding'in KSS Vizyonu: Çalışan Sadakati ve Sorumlu Büyüme
Haber

Rönesans Holding'in KSS Vizyonu: Çalışan Sadakati ve Sorumlu Büyüme

16 Eylül 2024
Rönesans Holding Yönetim Kurulu Üyesi Emre Baki, Hürriyet yazarı Yasemin Salih’in “Çalışan Sadakatini artıran önemli faktör: KSS etkisi” köşe yazısında Rönesans Holding’in “sorumlu büyüme” hedefini ve kurumsal sosyal sorumluluk vizyonunu anlattı.

Rönesans Holding'in KSS Vizyonu: Çalışan Sadakati ve Sorumlu Büyüme

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Üyesi Emre Baki, Hürriyet yazarı Yasemin Salih’in “Çalışan Sadakatini artıran önemli faktör: KSS etkisi” köşe yazısında Rönesans Holding’in “sorumlu büyümek” hedefini ve kurumsal sosyal sorumluluk vizyonunu anlattı. 

‘DUYARLI DAVRANMAK OLUMLU YANSIYOR’

‘Sorumlu büyümek’ hedefini odağa aldıklarını söyleyen Rönesans Holding Yönetim Kurulu Üyesi Emre Baki, yürüttükleri çalışmaların tüm paydaşlara olumlu yansıdığına dikkat çekti. 30 ülkede 30 binden fazla çalışanla projeler yürüttüklerini belirten Baki, “Çalışanlarımız sosyal sorumluluk projelerinde de hep yanımızda yer alıyor, aktif olarak çalışmalara katılarak topluma değer katmak ve fayda sağlamak için çalışıyorlar” sözleriyle kurumsal sosyal sorumluluk projelerine tüm ekibi dahil ettiklerinin altını çizdi. 6 Şubat depremlerinin ardından bölgede yürütülen iyileştirme çalışmalarında bu birlikte çalışmanın örneğini gösterdiklerinin altını çizen Baki, şu bilgileri verdi: “Duyarlı davranarak, çevresel ve sosyal anlamda sürdürülebilir bir vizyon koymanın ne kadar önemli olduğunu ve bunun şirkete, çalışanlarına, kreditörlerine ve müşterilerine kısacası tüm paydaşlarına olumlu yansıdığını biliyoruz. Holding olarak en büyük hedefimiz ileride bizimle çalışacak bugünün zeki, duyarlı, sorgulayan, aydınlık gençlerine onlara layık olabilecek değerleri taşıyan bir şirket teslim edebilmek. Rönesans Holding ve bağlı şirketlerine gelen iş başvurularından da bu hedefimizin çok da uzağında olmadığımızı görüyoruz.”

Kaynak: https://www.hurriyet.com.tr/ik/calisan-sadakatini-artiran-onemli-faktor-kss-etkisi-42517058 





Rönesans Holding Hakkında

Merkezi, Ankara’da bulunan Rönesans Holding, dünyanın en büyük müteahhitlik şirketlerinin sıralandığı ENR listesinde dünyada 53. sırada yer alırken, Avrupa'nın ve Türkiye’nin en büyük uluslararası müteahhitlik şirketlerinden biridir. Türkiye ve Avrupa başta olmak üzere, Orta Asya ve Afrika'da 30'dan fazla ülkeye uzanan geniş bir coğrafyada 1993 yılından beri; inşaat, enerji, sağlık, gayrimenkul ve endüstriyel yatırımlar alanlarında ana müteahhit ve yatırımcı olarak faaliyet gösteren Rönesans Holding’in iştirakleri arasında Hollanda merkezli Ballast Nedam ve Almanya merkezli Heitkamp Industrial Solutions GmbH da bulunmaktadır.

Yenilikçi yapısıyla büyümeyi ve dayanıklılığı tüm operasyonlarının merkezine koyan, sürdürülebilirlik ve sosyal kalkınmaya öncelik veren Rönesans, burslar, akademik platformlar ve girişimlerle öğrencileri destekleyen projeler geliştirmiş, 2015'ten bu yana BM Küresel İlkeler Sözleşmesi'nin ve 2016'dan bu yana BM Kadının Güçlenmesi Prensipleri'nin imzacısı olmuştur. Rönesans Holding Başkanı Erman Ilıcak liderliğinde; uluslararası deneyimini, ileri mühendislik bilgisi ve finansal gücü bir araya getiren Rönesans Holding; ortakları GIC, Meridiam Infrastructure, Sojitz, Samsung C&T, TotalEnergies, ve Dünya Bankası kuruluşu IFC (grubun azınlık hissedarlarından) ile birlikte Türkiye ve yurt dışındaki öncü projelere 8 milyar Euro’nun üzerinde yatırım yapmıştır.


Kullanıcı deneyiminizi artırmak için sitemizde çerezler kullanıyoruz. Çerez Aydınlatma Metni
Kapat