100
Rönesans Holding
Dünyanın önde gelen proje geliştirme ve inşaat grubu Rönesans, daha iyi bir gelecek inşa eder.
Türkiye, CIS ülkeleri ve Hollanda başta olmak üzere, Avrupa’dan Uzak Doğu ve Karayipler’e uzanan geniş bir coğrafyada; inşaat, gayrimenkul, sağlık, enerji ve petrokimya alanlarında ana müteahhit ve yatırımcı olarak faaliyet gösteriyoruz.
Websiteni
Seç
close
Ronesans.com a devam et
Anasayfa arrow Haberler arrow Rönesans Endüstri Tesisleri ve SMS Group İş Birliğine Adım Attı
Haber

Rönesans Endüstri Tesisleri ve SMS Group İş Birliğine Adım Attı

19 Şubat 2024
Rönesans Holding grup şirketlerinden Rönesans Endüstri Tesisleri, Almanya merkezli tesis mühendislik şirketi SMS Group ile özel endüstri projelerindeki stratejik iş birliği için ön anlaşma imzaladı.

Rönesans Endüstri Tesisleri ve SMS Group İş Birliğine Adım Attı

Holding grup şirketlerinden Rönesans Endüstri Tesisleri, Almanya'nın yenilikçi çözümler sunan tesis mühendislik şirketi SMS Group ile özel endüstri projelerindeki stratejik iş birliği için ön anlaşmaya imza attı.  

Rönesans Endüstri Tesisleri'nin, SMS Group ile gerçekleştirdiği bu stratejik iş birliği, sektördeki yenilikçi çözümlerle birleşerek benzersiz projelerin hayata geçirilmesine olanak sağlayacak. Bu adım, iş birliği taraflarının küresel arenada etkin bir oyuncu olma rollerini destekleyen bir adım olarak öne çıkıyor.

Rönesans Holding olarak, 30 binden fazla çalışanımız ve 30 ülkede devam eden yatırımlarımızla, küresel ölçekte büyümeye devam ediyoruz..

Rönesans Endüstri Tesisleri Hakkında

1993 yılında Erman Ilıcak tarafından kurulan Rönesans Holding Grup şirketlerinden Rönesans Endüstri Tesisleri (RET), 2011 yılında kurulan ve Mühendislik, Satın alma ve İnşaat hizmetleri sunan endüstri tesisleri üzerine uzmanlaşmış müteahhitlik firmasıdır. Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve BDT bölgelerinde Oil & Gas, Petrokimya, Power, Metal İşleme & Madencilik, Proses Tesisleri ve Yenilenebilir Enerji tesisleri inşa etme konusundaki uzmanlığını güçlendirerek sürdürmektedir.
Merkezi Almanya'nın Essen kentinde bulunan Heitkamp Industrial Solutions, 2014 yılı itibariyle Rönesans Holding Grubu'nun bir parçası olarak grubun geniş kapsamlı teknik ve ticari kaynaklarını desteklemektedir.





Rönesans Holding Hakkında

Merkezi Ankara’da bulunan Rönesans Holding, dünyanın en büyük müteahhitlik şirketlerinin sıralandığı ENR listesinde Avrupa’da 9. Sırada yer alırken, Türkiye’nin ise en büyük uluslararası müteahhitlik şirketidir. Türkiye ve Avrupa başta olmak üzere, Orta Asya ve Afrika'da 30'dan fazla ülkeye uzanan geniş bir coğrafyada 1993 yılından beri; inşaat, gayrimenkul, sağlık, enerji, petrokimya alanlarında ana müteahhit ve yatırımcı olarak faaliyet gösteren Rönesans Holding’in iştirakleri arasında Hollanda merkezli Ballast Nedam ve Almanya merkezli Heitkamp Industrial Solutions GmbH da bulunmaktadır.

Yenilikçi yapısıyla büyümeyi ve dayanıklılığı tüm operasyonlarının merkezine koyan, sürdürülebilirlik ve sosyal kalkınmaya öncelik veren Rönesans, burslar, akademik platformlar ve girişimlerle öğrencileri destekleyen projeler geliştirmiş, 2015'ten bu yana BM Küresel İlkeler Sözleşmesi'nin ve 2016'dan bu yana BM Kadının Güçlenmesi Prensipleri'nin imzacısı olmuştur. Rönesans Holding Başkanı Erman Ilıcak liderliğinde; uluslararası deneyimini, ileri mühendislik bilgisi ve finansal gücü bir araya getiren Rönesans Holding; ortakları GIC, Meridiam Infrastructure, Sojitz, Samsung C&T, TotalEnergies, ve Dünya Bankası kuruluşu IFC (grubun azınlık hissedarlarından) ile birlikte Türkiye ve yurt dışındaki öncü projelere 8 milyar Euro’nun üzerinde yatırım yapmıştır.


Kullanıcı deneyiminizi artırmak için sitemizde çerezler kullanıyoruz. Çerez Aydınlatma Metni
Kapat